Fără incidente majore la alegerile din Sălaj

La nivelul judeţului Sălaj, procesul de votare a început fără producerea unor incidente deosebite. Până la acest moment, nu au fost sesizate incidente de natură a afecta buna desfășurare a votului.
De la deschiderea secțiilor de votare, până la această oră, au fost semnalate șapte incidente sau fapte ilegale în context electoral, acestea fiind în curs de verificare.

Cele mai frecvente sesizări au vizat distrugerea sau deteriorarea materialelor electorale – cinci sesizări și afișarea mijloacelor de promovare electorală în alte locuri decât cele permise potrivit prevederilor legale – trei sesizări.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne au aplicat trei sancțiuni contravenționale, respectiv două amenzi, în valoare totală de 2.000 de lei și un avertisment. Totodată, s-au întocmit două dosare de urmărire penală cu privire la posibile infracțiuni.

M. S.

One Thought to “Fără incidente majore la alegerile din Sălaj”

  1. […] decât cele permise potrivit prevederilor legale – trei sesizări.… Articolul Fără incidente majore la alegerile din Sălaj apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment